Fri fragt over 750 kr

Prisgaranti i 14 dage

Årlig bonus

Kundeservice på dansk

Anser 4 Ping
Anser 4 Ping
Anser 4 Ping
Anser 4 Ping
Anser 4 Ping
Anser 4 Ping
Ping

Anser 4

Bladputtere
discounted price1.499 kr.original price2.199 kr.
-32%

Ping Anser 4 er en bladputter, der har fundet inspiration i den klassiske Ping Anser 2-model, men forskellen er, at på Anser 4 går indfæstningen fra skaftet og hele vejen ned ...

Udfør en custom fitting hver gang du køber dine golfkøller fra Ping.
Lagerstatus
Fri fragt over 750 kr.
Du har 750 kr. tilbage til fri fragt!
Anser 4
discounted price1.499 kr.original price2.199 kr.

Beskrivelse

Ping Anser 4 er en putter med tilgivende egenskaber, fin følelse samt et elegant udseende. Køllehovedet er konstrueret i flere forskellige materialer, og kombinationen af disse giver en putter, som kan bevare din ønskede hastighed selv ved slag uden for centrum, mens den bliver iøjnefaldende at se ned på ved adressering. Putterens slagflade er fremstillet i to lag, et blødt ydre lag og et noget fastere lag indenunder, hvilket giver dig optimal længdefølelse og kontrol fra alle afstande. Pings tourspillere har efterspurgt lavere riller på slagfladen, og det har Ping taget til sig og udviklet til denne model. På den måde bliver putteren blød og behagelig at bruge og sætter fint rul i bolden.
Lavere riller, Den dobbelte Durometer-insert kombineres med, at slagfladens riller er blevet lavere, hvilket er et ønske fra Pings tourspillere, for at skabe en blød følelse med konsekvent hastighed på dine put.
Konstruktion i flere materialer, Idet putteren er fremstillet i flere forskellige materialer, f.eks. 17-4 stål, tungsten og aluminium, øges MOI-værdien, og tyngdepunktet optimeres, hvilket medfører, at putteren bliver utrolig tilgivende, så du kan bevare den rigtige fart selv ved dine dårlige slag.
Dobbelt Durometer-insert, Slagfladen består af to lag. Det yderste lag er i Pebax, som giver en blød og behagelig slagfølelse ved de kortere put, mens det inderste lag har en mere fast form for øget længdekontrol.

Produktoplysninger

  • KønUnisex
  • Headcover includedJa
  • Toe hangToe balanced
  • Type af putterBlade
  • PuttergripStandard

Standardgrips

Ping PP58 Mid
Ping PP58 Mid

Lignende produkter